Little Known Facts About gömme rezervuar.

Wiki Article

This website is utilizing a stability provider to safeguard alone from on the internet assaults. The motion you just carried out induced the safety Remedy. There are lots of steps that may induce this block which includes submitting a specific phrase or phrase, a SQL command or malformed facts.

Editör Notu: Satın alma işleminizle ilgili gardenıma ihtiyacınız varsa veya uygun bir parçayı satın alma/tanımlama konusunda tavsiyeye ihtiyacınız varsa, lütfen bize vimar@vitrayetkiliservis.

You may e mail the site owner to let them know you had been blocked. Please consist of Anything you had been accomplishing when this web page arrived up plus the Cloudflare Ray ID located at the bottom of this site.

Dezenfeksiyon için genellikle klor veya hidrojen peroksit gibi kimyasal dezenfektanlar kullanılır. Bu maddeler, belirli bir konsantrasyonda suya eklenerek rezervuar içinde dolaştırılır.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to obtain the best YouTube knowledge and our latest attributes. Find out more

five. Serel önemli su borularında kum ve pas birikintilerini taşınabilir en iyi sonuçları için su hattının pisliklerden temizlendiginden emin olduktan sonra Serel şamandirayi bağlayıp ayar çubuğunu koldan ayarlayın.

Hijyenik kullanım imkânı sunması da bu modellerin sağladığı avantajlardan biridir. VitrA’nın kolay monte edilebilen gömme rezervuar modelleri; evlerle birlikte hastane, otel gibi işletme ve kurumlarda kullanılabilir.

Türkiye’de veya uluslararası olarak yüksek bilinirliğe sahip gömme rezervuar markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Klozet kapağını klozet kasesine yerleştiriyoruz. Klozet kapağı, klozet kasesine sıkıca oturmalıdır.

Kireç gömme rezervuar birikintilerinden tamamen kurtulduğunuzdan emin olun ve suyun tekrar kullanıma uygun olduğundan emin olmak için uygun testler yapın.

Gömme rezervuarlar, yer altına yerleştirilen su depolama alanlarıdır. Su kaçırması da pek çOkay nedene bağlı olabilir. Yapılan yanlış montajlar, zeminin yapısı, su basıncı, hasar almış borular ve aşırı doluluk su kaçırmanın başlıca nedenleri arasındadır. Gömme rezervuarların montajı sırasında dikkatli olunması gerekir. Yanlış montaj ya da hatalı bağlantılar su sızıntılarına neden olabilir. gömme rezervuar Gömme rezervuarların altında yer alan zemin yapısı da son derece önemlidir.

Böylece kimyasal kalıntıların ve deterjanın kalıntılarının temizlenmesine yardımcı olacaktır. Rezervuarın içine temiz su eklenerek yeniden doldurun. Yenilenmiş suyun kalitesini kontrol etmek için uygun gözlem yapabilirsiniz.

Vitra gömme rezervuar iç takımı montajı yaparken dikkat edilmesi gereken önemli noktalar şunlardır:

Su tahliye hortumu veya vakum pompası gibi uygun ekipmanlar gömme rezervuar servisi kullanılarak gömme rezervuar servisi suyun boşaltılması sağlayabilirsiniz. Kısaca gömme rezervuar temizliğinde su boşaltılması şartwork.

Your browser isn’t supported any longer. Update it to get the best YouTube encounter and our latest attributes. Find out more

Report this wiki page